/najava

Dr. med. spec. S. Šunjevarić

Tri predavanja

January 01, 2020

Pozivamo Vas na tri izvrsna predavanja neuropsihijatra dr. med. spec. Slobodana Šunjevarića koja će se održati od 13. do 15.11.2015. na našoj adresi Stube Jurine i Franine 3, Pula; sve tri večeri s početkom u 19 sati.
 

   napomena: 13.11.2015. (prve večeri) od 18:00 imat ćete priliku izmjeriti krvni pritisak i razinu šećera u krvi te dobiti savjet za svoje zdravlje.

 

T  E  M  E:

13.11.2015. - Stres i depresija kao suvremena bolest

14.11.2015. - Zloupotreba tableta kao vid suvremenog otuđenja
15.11.2015. - Istine i zablude u vezi s upotrebom lijekova - iskustva psihijatra

 

Dr. med. spec. Slobodan Šunjevarić je završio medicinski fakultet u Beogradu i specijlizaciju iz neuropsihijatrije u Ljubljani gdje je završio i svoj postdiplomski studij. Radio je u Celjskoj bolnici te je cijeli svoj radni vijek proveo u Sloveniji radeći kao psihijatar.

 

Sudionici predavanja imat će priliku na kraju svakog predavanja postavljati pitanja vezano za temu večeri.

 

Prijenos uživo možete pratiti OVDJE.

 

DOBRODOŠLI!

Zdravstveno predavanje Dr. Chidi Ngwaba

Tema: "Karcinom & Stres"

November 05, 2015

Povodom nadolazećeg „Dana dijabetisa“ Logos Media bit će suučesnik u organizaciji zdravstvenog predavanja svjetski poznatog liječnika DR. CHIDI NGWABE iz Velike Britanije. On će održati predavanje s temama „Rak & Stres“. Prije predavanja medicinsko će osoblje svim zainteresiranima izmjeriti razinu šećera i krvni tlak te dati preporuke za kvalitetniji život. Pridružite nam se. Predavanje će se održati 06.11.2015. na našoj adresi s početkom u 19 sati. Ukoliko se želite uključiti i pomoći nam, kliknite OVDJE.

 

Predavanje možete pratiti i uživo OVDJE.

 

Dr. Chidi Ngwaba je renomirani britanski Lifestyle liječnik, kirurg i direktor European Society of Lifestyle Medicine te autor koncepta "Life Colours". Također je diplomirao fiziologiju i farmakologiju, a 2012. godine bio je glavni liječnik na Olimpijskim igrama u Londonu. Pisao je za ELLE magazine, Top Sante, The daily Mail, The Daily Mirror, The telegraph, The Daily Express & Men’s Health te je najpoznatiji britanski TV i radio liječnik.

Please reload