top of page

/o nama

    Udruga Logos Media formalno je osnovana 27.12.2011. godine u Puli s ciljem organiziranja i provođenje obrazovnog, odgojnog, psihosocijalnog, savjetodavnog, dušebrižničkog, humanitarnog i volonterskog rada sa svrhom unaprjeđenje kvalitete ljudskog života, poticanja ljudskih vrijednosti i razvoja pojedinaca, obitelji, grupa i zajednica. 

 

    Provodimo projekte za koje smatramo da mogu na neki način pomoći ljudima i unaprijediti kvalitetu njihova života dok posebno mjesto u našim projektima posvećujemo djeci i mladima. Od osnivanja udruge Logos Media u osmišljavanju i realizaciji projekata, osim nekoliko iskusnijih i starijih osoba, većim dijelom sudjeluju mladi i djeca.

 

    Logos Media je u početku krenula s provođenjem radionica koje će mladima pomoći stjecanje novih vještina poput radionice video snimanja i montaže, radionice korištenja računalnih programa povezanih s izradom filmova i radionice programiranja u programskom jeziku Java. Uslijedilo je snimanje nekoliko dječjih filmova koji su dobro primljeni na filmskim festivalima mladeži i revijama filmskog stvaralaštva djece. Zatim smo pokrenuli Internet televiziju koja emitira program 24 sata dnevno. Uslijedio je projekt slanja video emisija Kaznionici u Lepoglavi kao materijal koji će pomoći u tretmanu s kažnjenicima.

 

    Kroz svo vrijeme Logos Media organizira razna predavanja za javnost koja streamamo (prenosimo online na Internet) i gradimo digitalnu arhivu snimljenih emisija. Zadnji projekti koje provodimo su projekt „Djeca – prijatelji bijelog štapa“ s ciljem senzibilizacije djece predškolske i ranoškolske dobi za potrebe slijepih i slabovidnih u Gradu Puli i projekt „Glazbeni vrtić“ za djecu od 4. do 10. godine.

 

    Više o provedenim i tekućim projektima Logos Media pročitajte ovdje u rubrici „Projekti“.

bottom of page