top of page

/projekti u tijeku

Logos Media & TV hope

October 28, 2015

Pokretanje Internet televizije s 24 satnim programom od 2012. godine nadalje (link: www.tv-hope.net)

jedan od najvećih ostvarenih projekata. Program traje 4 sata, a zatim se reprizira 6 puta tijekom dana. Program je mozaičkog tipa s emisijama zdravstvenog, kulinarskog, religioznog, arheološkog i putopisno-povijesnog karaktera. Podjednako su zastupljene emisije strane i vlastite produkcije. Cilj ovog projekta je informirati i educirati širu javnost o kvalitetnijem načinu života.

 

Tečaj pjevanja

October 27, 2015

 

Tečaj pjevanja  osmišljen je kao psiho-terapeutska radionica za odrasle, u kojoj je prvenstveni cilj oslobađanje od svakodnevog stresa kroz pjevanje, vježbe dijafragmalnog disanja i pravilnu inpostaciju tona. Konačni ishod je naučeno pravilno pjevanje koje rezultira zadovoljstvom te razvija sigurnost i osjećaj samopouzdanja  osobe.

Glazbena igraonica za djecu

October 27, 2015

Cilj glazbene igraonice je razviti kod djece glazbeni sluh, osjećaj za ritam i glazbu još u najranijoj dobi. Upoznati ih sa zvukom i oblikom raznih glazbenih instrumenata (violina, violončelo, mandolina, gitara, truba, harmonika, klavir, udaraljke ...) kao i s najpoznatijim glazbenim skladateljima i njihovim djelima. Na taj ih način pripremamo za kvalitetniji i ispunjeni život.

Snimanja, produkcije i distribucije obrazovnih sadržaja za potrebe interne televizije Kaznionice u Lepoglavi.

October 27, 2015

Cilj ovog projekta je pomoći u procesu rehabilitacije ugroženih skupina ljudi. Nakon izdržavanja dugotrajne kazne zatvora, zatvorenici se suočavaju s problemom integracije u društvo. Stoga smo uz suglasnost Ministarstva pravosuđa i Uprave kaznionice u Lepoglavi, izvršili odabir naših emisija, snimili ih na DVD i poslali ih Kaznionici u Lepoglavi. Odjel tretmana je putem interne kabelske televizije reproducirao dostavljeni materijal zatvorenicima.

2013. godine isporučeno  je 139 emisija u trajanju od 2931:33 min, a 2014. godine 102 emisije u trajanju od 1523:42 min. Projekt se odvija i tijekom 2015. godine.

Internet prijenos kulturnih sadržaja

October 27, 2015

Od 2008. do 2015. Proveli smo i nastavljamo provoditi nizove online Internet video prijenosa predavanja različitih tematika (uglavnom zdravstvenog, putopisnog i religioznog tipa) sa Sveučilišta Jurja Dobrila u Puli, Doma Hrvatskih branitelja u Puli, Hotela Sheraton Zagreb i Europskog doma Zagreb. Cilj ovog projekta je informirati i educirati širu javnost ka kvalitetnijem načinu života.

Kvalitetniji život - Logos Media

October 27, 2015

Provodimo višegodišnji (od 2008. godine nadalje) projekt distribucije snimljenih video emisija na DVD-u svim zainteresiranima. Cilj ovog projekta je informirati i educirati širu javnost kvalitetnijem načinu života.

Please reload

bottom of page