top of page

/uključi se!

    Većinu projekata smo osmislili, odradili i financirali sami, pojedinačno ili kao članovi udruge ili vanjski suradnici. Projekt „Djeca – prijatelji bijelog štapa“ financijski nam je pomogao Hrvatski zavod za zapošljavanje s financiranjem 6-mjesečne minimalne plaće za jednu djelatnicu. Također, imali smo financijsku i tehničku potporu jedne privatne tvrtke.

 

    Međutim, uvidjeli smo da bi mogli obaviti mnogo više projekata kad bi imali veći broj članova i vanjskih suradnika i veće financije na raspolaganju. Stoga Vas pozivamo da se aktivno uključite u projekte Logos Medie koji će pomoći ljudima i unaprijediti im kvalitetu života, bilo osmišljavanjem projekata, sudjelovanjem u realizaciji, volontiranjem, sponzorstvom ili donacijom.

 

    Kontaktirajte nas sa svojim prijedlozima preko nekog od kanala komunikacije u rubrici „Kontakti“.

 

    Donacije se mogu uplatiti na račun IBAN: HR9623600001102281034, SHIFT/BIC:  ZABAHR2X,
Zagrebačka banka d.d. Sjedište banke: Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića 10

Ne zaboravite, Porezna olakšica za donatore!

-----------------------

    Pravnim osobama, prema Zakonu o porezu na dobit, za iznos donacije do 2% ukupnog iznosa prihoda prethodne godine smanjuje se porezna osnovica – time se smanjuje porez kojeg poslodavac treba platiti.

 

    Privatne osobe prema Zakonu o porezu na dohodak mogu uvećati osobni odbitak za iznos donacije doznačene na račun, do visine 2% primitaka za koje je u prethodnoj godini podnesena godišnja porezna prijava i utvrđen godišnji porez na dohodak – a time se povećava iznos kojeg će Vam porezna uprava vratiti.

bottom of page